بازدید معاونان پژوهش و فناوری، اداری - مالی و رییس اداره تدارکات از فضای آزمایشگاه و بررسی مشکلات موجود

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۰۷:۴۵ خبر تصویری

جلسه مشترک حوزه اداری و مالی با حوزه پژوهش و فناوری بمنظور بررسی فرایندهای خرید، تجهیز و تعمیر وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی در مورخ و در ساختمان آزمایشگاه های زکریا برگزار گردید .

در این جلسه که با حضور معاون پژوهش و فناوری ، معاون اداری و مالی ، رئیس اداره تدارکات و رئیس اداره آزمایشگاه ها برگزار شد موضوعات مرتبط با خرید تجهیزات، مواد مصرفی و انجام تعمیرات درخواست شده با حضور کارشناسان آزمایشگاه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

طولانی بودن فرایند خرید و تعمیر، استفاده از تعمیرکاران ارزان و غیر متخصص، تغییر شیوه ها و فرم ها ، عدم شناخت کافی از تخصص های آزمایشگاهی و تجهیزات مرتبط  و ... در اداره تدارکات از جمله موارد مطرح شده از سوی کارشناسان آزمایشگاه ها و مشکلات ساختاری، موانع موجود در بازار منجمله تغییر قیمت ها، محدود بودن متخصصین مرتبط، پیچیدگی های فنی و... نیز به عنوان بخش عمده مسائل مبتلا به اداره تدارکات در انجام درخواست ها مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

در این جلسه صمیمانه پیشنهاداتی از سوی هر دو حوزه مطرح و مقرر شد روسای ادارات تدارکات و آزمایشگاه ها با همفکری و مشارکت کارکنان دو اداره نسبت به ارائه پیشنهادات اجرایی، تهیه شیوه نامه و ... اقدام نمایند .

کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه ها از اهتمام مسئولین واحد بخصوص ریاست محترم دانشگاه در حل مشکلات و تسهیل فرایندهای که منجر به ارتقاء سطح ارایه خدمات به دانشجویان و پژوهشگران می گردد تشکر کردند.