دکتر آقامیری: وجود آزمایشگاه های مجهز و فعال از امتیازات مطلوب واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری است

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۹ خبر تصویری
دکتر آقامیری: وجود آزمایشگاه های مجهز و فعال از امتیازات مطلوب واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری  است

ریاست  دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد، محمودرضا آقامیری از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری بازدید کرد.

آقامیری پس از بازدید چهار ساعته از واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری در نشستی با مسئولان این واحد دانشگاهی، ساختار و فضای فیزیکی آن را مطلوب و جذاب دانست و گفت: معتقدم این واحد دانشگاهی قابلیت رقابت با دانشگاه‌های مطرح کشور را دارد.

وی وجود آزمایشگاه‌های مجهز و فعال را از امتیازات مطلوب این واحد دانشگاهی دانست و بر تدوین و برنامه‌ریزی بلندمدت برای گسترش تحصیلات تکمیلی تأکید کرد.

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی واحد یادگار امام(ره) شهرری که در جوار حرم ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قرار گرفته بر لزوم تمهیدات لازم در خصوص جذب دانشجویان خارجی تأکید کرد.

رئیس واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری نیز به برخی از توانمندی‌های این دانشگاه اشاره کرد و گفت: واحد یادگار امام(ره) شهرری با فضا و امکانات آموزشی و پژوهشی و با تربیت بیش از ۸۵ هزار دانش‌آموخته به سهم خود نقش مؤثری در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت بنیان توسعه پایدار داشته است.