برگزاری پنجمین کارگاه آموزشی ایمنی کار در آزمایشگاه

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۲ خبر تصویری
برگزاری پنجمین کارگاه آموزشی ایمنی کار در آزمایشگاه

پنجمین دوره آموزشی کوتاه مدت ایمنی کار در آزمایشگاه های شیمی با مجوز معاونت محترم پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار حضرت امام خمینی(ره) شهرری و به همت اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه ها در اسفند ماه 1397 برگزار شد.

این کارگاه ها در راستای ارتقاء سطح سلامت کار دانشجویان در آزمایشگاه های شیمی، نساجی، زیست، کشاورزی و همچنین تامین که یکی از الزامات  استانداردسازی آزمایشگاه ها و کارگاه ها می باشد، با بهره گیری از توانمندی ها و تجربیات اساتید مجرب به صورت مستمر برگزار می شود.

پنجمین دوره این کارگاه ها، این هفته در مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی (آزمایشگاه تحقیقات نساجی) برگزار شد.

اداره امور آزمایشگاه ها، دوره های آموزشی کوتاه مدت ایمنی کار در آزمایشگاه های شیمی را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین دانشجویان علاقه مند در تمامی مقاطع مختلف تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا)  به صورت منظم برگزار می نماید، بدین منظور این کارگاه در نیمه اول سال 1398 نیز برگزار خواهد شد.

علاقمندان می توانند برای شرکت در این دوره ها به اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه ها در ساختمان پژوهش (طبقه سوم) مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 55229350  تماس بگیرند.