ممیزی و ارزیابی تجهیزات آزمایشگاه های نساجی دانشگاه آزاد شهرری توسط تیم ارزیاب سازمان ملی استاندارد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۹:۳۱ خبر تصویری

ممیزی و ارزیابی تجهیزات آزمایشگاه های نساجی دانشگاه توسط تیم ارزیاب سازمان ملی استاندارد انجام گردید.

این ارزیابی به درخواست اداره امور آزمایشگاه ها و پس از طی مراحل اداری و تکمیل الزامات مدیریتی،‌کالیبراسیون تجهیزات و... که از بهمن سال 1396 آغاز شد،‌صورت گرفت.

تحقق استانداردسازی فعالیت های آزمایشگاه ها و کارگاه ها که با آزمایشگاه های نساجی آغاز گردیده، در راستای افزایش توانمندی های دانشگاه برای اخذ مجوز *آزمایشگاه های همکار استاندارد* صورت گرفته و می تواند تامین کننده اهداف کلان دانشگاه آزاد شهرری، بخصوص توسعه فعالیت های غیرآموزشی و درآمدهای غیر از شهریه باشد.