بازدید اعضاء هیات مدیره انجمن طراحان لباس و پارچه ایران از آزمایشگاه همکار استاندارد دانشگاه آزاد شهرری

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ خبر تصویری

بازدید اعضاء هیات مدیره انجمن طراحان لباس و پارچه ایران از آزمایشگاه همکار استاندارد نساجی و پوشاک

به دعوت مرکز تحقیقات نساجی دانشگاه، سرکار خانم مینو پدرام، نائب رئیس و آقای مهندس مسعود طالاری عضو هیات مدیره انجمن طراحان لباس و پارچه ایران از امکانات مرکز تحقیقات نساجی و آزمایشگاه همکار استاندارد "نساجی و پوشاک" دیدن نمودند. در این بازدید میهمانان پس از برگزاری جلسه با آقای دکتر علی پیروی رئیس مرکز تحقیقات نساجی، از آزمایشگاه همکار استاندارد بازدید نموده و در مورد تجهیزات آزمایشگاه و روش­ های آزمون، توضیحاتی توسط رئیس مرکز تحقیقات و دکتر خسرو فریزاد و مهندس خسرو خزایی کارشناس مسئول آزمایشگاه مزبور ارائه گردید. در پایان این بازدید، از طرف انجمن نیز برای همکاری­ های متقابل دعوت به عمل آمد.