برگزاری دوره آموزشی استانداردسازی و ایمنی کار در آزمایشگاه(۱) در دانشگاه آزاد شهرری

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۸ خبر تصویری

دوره آموزشی استانداردسازی و ایمنی کار در آزمایشگاه (1) در دانشگاه آزاد شهرری در دفتر توانمندسازی و آموزش های کاربردی با همکاری اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه ها در سطح استان برگزار گردید.

در این دوره سرکار خانم دکتر فرخ رویا نیکمرام از اساتید مجرب و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد شهرری به تدریس موضوعات مرتبط با ایمنی پرداختند.

این کارگاه ها در راستای ارتقاء سطح سلامت کار اساتید و کارشناسان آزمایشگاه ها و کارگاه های واحدهای دانشگاهی دانشگاه های آزاد و همچنین تامین که یکی از الزامات  استانداردسازی آزمایشگاهی و کارگاهی می باشد، با بهره گیری از توانمندی ها و تجربیات اساتید مجرب برگزار می شود.