تهیه محتوای آموزشی کلاس های عملی توسط اساتید در آزمایشگاه های دانشگاه آزاد شهرری

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۵ خبر تصویری

به گزارش اداره امور آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشگاه آزاد شهرری، بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی و لزوم تهیه محتوای آموزشی (کلیپ های آموزشی) برای دروس عملی که امکان آموزش آنها بصورت مجازی وجو دارد، با حمایت دکتر رامین محمدعلی طهرانی، معاونت محترم پژوهش دانشگاه، در دستور کار قرار گرفت و از تاریخ پنجم مرداد ماه با حضور استادان گروه های آموزشی و با همکاری کارشناسان آزمایشگاه ها شروع شده است.

بر اساس برنامه ریزی منظم و دقیق به عمل آمده در هفته جاری کلیه کلیپ های آموزشی عملی مورد نیاز تهیه شده و از طریق فضای مجازی توسط اساتید مربوطه در دسترس دانشجویان عزیز قرار می گیرد.

دانشجویان گرامی می توانند از هفته آینده محتوای مذکور را دریافت و مشاهده نموده و درصورت ابهام و نیاز به مراجعه حضوری، مطابق با برنامه ارائه شده توسط گروه آموزشی و هماهنگی با استاد خود ضمن رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی (الزام استفاده از ماسک و دستکش، مایع ضدعفونی تعبیه شده در درب های ورودی آزمایشگاه ها، محلول ضد عفونی و... با رعایت فاصله فیزیکی مناسب و در گروه های کوچک چهار تا هفت نفری متناسب با فضای موجود آزمایشگاه) جهت رفع اشکال در دانشگاه حضور یابند.